TarmoPro icon rgb 100px
 TARMOPRO - TYÖTILAUSTEN KÄSITTELY

Kun työtilaus on luotu, siirtyy se työtilauslistalle. Uudessa Tarmoprossa on nerokkas ratkaisu työtilausten esittämiselle. Käyttäjä pystyy itse erittäin helposti tekemään itselleen tärkeitä pikavalintoja, esim. siivoustyönjohtaja voi tehdä haun Kaikki jakamattomat siivoustyöt, jolloin listalle tulevat kaikki ne työt, jota ei ole jaettu työntekijälle.

Jos työtilaus on annettu työntekijälle, saa hän mobiiliin hälytyksen uudesta työstä. Em. pikavalinnat toimivat myös mobiilissa eli työntekijä voi tehdä esim. pikavalinnan omat työt tänään-tällä viikolla jne.

Mutta uusin innovaatiomme on, että työtilaukset esitetään sijaintitiedon perusteella. Toisin sanoen, kun työntekijä on asiakkaan pihalla, hän painaa ko. valintaa ja ylimmäksi listalle tulevat kaikki sille asiakkaalle tehtävät työt. Paitsi että ne löytyvät helposti, voidaan säästää myös ylimääräisiä ajoja, jos tehdään joku toinen keikka samoilla ajoilla!

Työtilauksen kuittauksessa ei sinänsä ole mitään mullistavaa, kaikki vanhat TarmoMobiilista tutut toiminnot ovat käytössä, mm. töiden palautteiden antaminen suoraan puheella!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähän tulee video lähiaikoina......