TarmoPro icon rgb 100pxLASKUTTAMATON TYÖ

Tarmopron missio on parantaa asiakasyrityksiensä kannattavuutta. Merkittävin apu siihen on, että työt varmasti kirjataan järjestelmään ja vain laskutuksesta vastaavat henkilöt päättävät, onko työ laskutettavaa vai kuuluuko se sopimukseen tai takuuseen.

Kaikkein kalleinta yritykselle on laskuttamaton työ. Kulut tulevat, kenties myös tuotteet on ostettu ja ne jäävät laskuttamatta.

Kokemuksemme osoittaa, että kun edellä mainitut tärkeät asiat on hoidettu ja Tarmo on hyvässä käytössä, kasvaa yrityksen keikkatöiden laskutus 10-40 %, riippuen tietty siitä, miten pahasti "perälauta on aiemmin vuotanut". Suurin todettu kasvu oli 200 000 € / vuosi eli perälauta oli vuotanut pahasti, mutta Tarmolla ja töiden tarkastuksen terävöittämisellä kannattavuus kasvoi toiselle tasolle.

Viereisellä sivulla on taulukko, joka kertoo, kuinka paljon on mahdollista lisätä laskutusta eri kokoisissa yrityksissä. Eli riveillä on vaihtoehdot laskuttamattomien tuntien määrästä / työntekijä ja sarakkeissa on kentällä toimivien työntekijöiden määrä. Lasketaperusteena on 40 € / h ja 11 kk vuodessa / työntekijä.

Taulukosta huomataan, että jo 10 hengen yrityksessä pelkkä 1 h laskuttamatonta / kk aiheuttaa 4400 € vajeen viimeiselle riville! Tällä maksaa Tarmon ja vielä jää rahaa käyttöönkin! Puhumattakaan 1 h / päivä versiosta (96800 €), jolla ostaa esim. jo jonkin tasoisen kiinteistöhuoltokoneen!
  
 
 
 
 

 

 
<