TarmoPro icon rgb 100pxTARMOPRO Päiväkirjalenkit

Tarmopron päiväkirjalenkit on uudistettu kokonaan. Tallella on yksinkertainen kuittaus, mutta siihen on lisätty joukko uusia mahdollisuuksia.
Tarmopro päiväkirjalenkin työt on määritelty päiväkirjalla. Esim. meillä voi olla yrityksessä vain 1 päiväkirja esim. aurausta varten. Tämä päiväkirja personoidaan aiemmin kuvatulla tavalla asiakas- / kiinteistökohtaisesti. Työn suorittamista varten muodostetaan sitten lenkki, joka voi olla alueellinen, konekohtainen, työntekijälle kohdistettu tai sitten ihan mikä vaan. Eli

* Lenkille valitaan ne asiakkaat, joita halutaan
* Valitaan aktivointitapa (jatkuva, kausittainen (esim. talvi-aika), manuaalinen)
* Valitaan mahdollinen toistuvuus (=sama kuin työtilauksilla)
* Valitaan lenkille työntekijä(-t) (ei pakollinen)

Tarmopro päiväkirjalenkki kuitataan seuraavasti:
* Lenkin työt (=päiväkirjat) ovat sijainnin mukaisessa järjestyksessä, ylimpänä lähin kohde eli listalta ei tarvitse etsiä kohdetta vaan aina kun mennään asiakkaan pihalle, näkyy ko. asiakkaan päiväkirja ylimpänä
* Päiväkirja avataan ja aloitetaan työ
* Jos meillä on esim. hiekotustyö ja monta taloa samassa korttelissa, voidaan kaikki ko. korttelin päiväkirjat aloittaa / lopettaa massakuittauksena.

Päiväkirjalenkiltä näkyy:
* Lenkin työtilanne, esim. 3/22 = lenkillä 22 kohdetta, joista 3 tehty.
* Lenkin / päiväkirjan aloitus- ja lopetusajat sekä edelliset kuittaukset

Päiväkirjalenkeillä siis käsitellään päiväkirjoja, joten kaikki ne asiat, mitä on kerrottu päiväkirjojen suunnittelusta / kuittauksesta, pätevät myös lenkeille!