Asiakkaan kokoisia ratkaisuja jo vuodesta 1993

Asiakkaan toimintaa helpottavan tietojärjestelmän hankinta ei ole aivan yksinkertaista. Ostammeko valmistuotteen vai teetämmekö räätälöidyn ohjelmiston.

"On helpompaa löytää oikeat ratkaisut, kun tiedetään mihin ollaan menossa"

Määrittelypalvelumme avulla haemme ne toiveet, joita asiakkaalla on oman toimintansa kehittämiseksi. Tutkimme markkinoilla olevat valmisratkaisut ja mikäli niistä löytyy hyvä ratkaisu, kilpailutamme asiakkaan puolesta tai asiakas voi kilpailuttaa itse toimittajat.

Mikäli osoittautuu, että kannatta rakentaa oma ratkaisu, teemme tästä vaatimusmäärittelyn. Jotta ongelman ratkaiseva tietojärjestelmä voidaan toteuttaa, kokonaisuus on kuvattava niin että sekä tilaaja että toimittaja sen ymmärtävät. Ongelman ja siihen liittyvän ratkaisun kuvaamisessa hyödynnetään graafisia käyttöliittymiä. Kuva kertoo usein enemmän kuin tuhat sivua määrittelyä. Tehtyjen käyttöliittymien pohjalta voidaan toteuttaa juuri sellainen tietojärjestelmä, joka tarvitaan ongelman ratkaisemiseksi. Käytämme tässä sisaryhtiömme Controla Oy:n asiantuntijapalveluja hyödyksemme.