Järvi-Suomen Kiinteistökonsultit Oy

Järvi-Suomen Kiinteistökonsultit Oy on vuonna 1993 perustettu asiantuntijayritys. Aiemmin meidät tunnettiin toiminimellä Järvi-Suomen Viestintä Oy, mutta muutimme nimemme 2013 alkuvuodesta paremmin nykyistä toimintaamme vastaavaksi.

Nykytoimintamme on keskittynyt kiinteistöhuollon eri toimintojen työnojauksen ja siihen liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen. Olemme jo usean vuoden ajan toimineet läheisessä yhteistyössä Mikkelin johtavan kiinteistöhuoltoyrityksen Savon Talohoito STH Oy:n kanssa ja kehittäneet Tarmo- kiinteistönhoitojärjestelmän heidän ja nyt myös muiden alan toimijoiden toimintamallien mukaiseksi.

Tarmo- kiinteistönhoidon avulla voidaan hoitaa kiinteistöhuollon keskeiset toiminnot sujuvasti aina suunnittelusta palkanlaskentaan ja laskutukseen asti. Keskeisin ajatus Tarmoa kehitettäessä on ollut helppokäyttöisyys ja liikkuvan työn vaatimusten huomiointi. Siksi Tarmoa käyttävät sujuvasti niin yritysjohto, kiinteistönhoitajat kuin siistijät. Toimistolta tai kentältä Internetin kautta!

Tarmo- kiinteistöhuollon innovatiivisten ratkaisujen toteuttajana toimii Controla Oy, joka on Jyväskylässä toimiva selainpohjaisia palveluratkaisuja tekevä ohjelmistotalo.

Toinen pääyhteistyökumppanimme on Mavacom Oy, jonka innovatiivinen Mavasoft- ohjelmisto on liitetty toimimaan Tarmon taloushallinnon ratkaisuna.